Despre// Cine, cand, de ce

TEMSIX s-a nascut in aprilie 1994 prin contributie privata 100%, fondatorii companiei propunandu-si ca activitate de baza productia si serviciile.

TEMSIX dispune de spatii de birouri,productie si depozitare in suprafata de 3800 mp. Toate spatiile si terenurile aferente sunt propietatea companiei.

TEMSIX are dotarea tehnica si logistica pentru activitatile pe care le desfasoara.

TEMSIX are personal calificat si certificat pentru toate domeniile de activitate.

TEMSIX este o companie care are ca obiect de activitate :

Temsix
CASE PE STRUCTURA DE LEMN

TEMSIX este Membru APROCOR - Asociatia romana pentru promovarea constructiilor de locuinte cu tehnologii rapide de executie , din anul 2003 .
TEMSIX promoveaza constructia CASELOR PE STRUCTURA DE LEMN din anul 2002 , constructii executate in conformitate cu standardele internationale si in conformitate cu STANDARDUL APROCOR.
In perioada 2002 - 2012 am construit peste 15.000 mp case pe structura de lemn in ROMANIA, SPANIA si FRANTA.

AMENAJARI CIVILE SI INDUSTRIALE

TEMSIX executa lucrari de reabilitare de spatii existente sau lucrari de crearea de spatii noi, lucrari de constructii,lucrari de finisaje,lucrari de instalatii electrice,termice si sanitare. Principalul beneficiar al lucrarilor de amenajari industriale este AUTOMOBILE DACIA si RENAULT TECHNOLOGIE ROUMANIE

MOBILIER DIN PAL MELAMINAT CASNIC
MOBILIER DE BIROU
MOBILIERE DE EXTERIOR
PRELUCRARE CHERESTEA
PRELUCRARE PAL

TEMSIX este o companie certificata ISO 9001 (sistemul de management al calitatii) din anul 2002 si certificata ISO 14001 (sistemul de management de mediu) din anul 2009.

Copyright © 2013 Temsix
Go to Top